Yhteystiedot

 
Minna Nieminen
040 5189 670
hierojaminnanieminen@gmail.com
3003672-5
 
 
Nettiajanvarauksesta löydät vapaat ajat sujuvasti, jos et löydä itsellesi sopivia aikoja, otathan yhteyttä soittamalla tai viestillä! 
 
Huom. Jos tulee suunnitelmiin muutoksia ja joudut perumaan aikasi, huomioi että peruutusaika on 12h ennen alkavaa aikaa. Perumattomista ajoista veloitan 50% listahinnasta. 
 
 
Nettisivujen kuvat: Jenora Design https://jenoradesign.com/

Toimipaikkani sijaitsevat Leivonmäellä ja Toivakassa. Ajanvaraus molempiin toimipaikkoihin tapahtuu kauttani, joko puhelimitse soittamalla tai viestillä, sekä nettiajanvarauksesta. Linkki ajanvaraukseen sekä yhteystiedot löytyvät sivuilta. 

Leivonmäentie 10, 41770 Leivonmäki. (Jyväskylästä päin tullessa vasemmalla ennen kyläkauppaa, seinässä lukee nro.10. Parkkipaikkatilaa reilusti, mahtuu isollakin autolla pysäköimään pihaan.)

Vakkapirtti 2, 41660 Toivakka. (Parturi-kampaamo Janette Ruokonen-tilat, pysäköintitilaa kampaamon edessä molemmin puolin ovea. Kampaamossa pieni odotustila ovesta tullessa. Jos kampaajat ei paikalla, etuovi on lukossa. Soita ovikelloa ja odota hetki, tulen päästämään sinut varatulle ajallesi. 🙂 )